Split: Pronađen speed i estasy

0

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44- godišnjakom za kojeg sumnjaju da je proizvodio i prodavao drogu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području Splita obavljena je pretraga stana tijekom koje je pronađeno i oduzeto 58 tableta droge ecstasy, 381 g droge speed, digitalna vaga i novac. Protiv 44-godišnjaka je podnesena kaznena prijave te je predan pritvorskom nadzorniku.

Uz navedeno, splitska policija bilježi i jednu provalu na Braču te krađu novčanika u autobusu. Naime, jučer u Splitskoj na otoku Braču izvršena je provala u kuću iz koje je otuđena razna tehnička oprema, novac i drugi predmeti. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna. Danas će policijski službenici obaviti očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom za koju je utvrđeno postojanje sumnje da je 02. srpnja u dva navrata na području Splita u autobusu javnog gradskog prijevoza na štetu dvije osobe počinila kazneno djelo krađe novčanika. Uz kaznenu prijavu predana je pritvorskom nadzorniku.