Split s Hermes Analiticom otvara drugi krug HT Premijer lige

0
Foto: Ivica Čavka/KK Split

Košarkaši Splita u 17.30 na Gripama dočekuju Hermes Analiticu u 12. kolu HT Premijer lige. Trener Vladimir Anzulović nada se dobroj igri i pobjedi svoje momčadi.

Nakon šokantnog tjedna u kojem smo saznali da do kraja sezone ne možemo računati na Morrisa i Kovačevića dolazi nam Hermes. To je ekipa koja je zasluženo u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. I mi i oni ulazimo u bitno izmijenjenom sastavu u odnosu na prvu utakmicu kad smo ih u Zagrebu 6. listopada dobili s 90:71. Ne bježimo od uloge favorita, pogotovo na domaćem terenu. Uz dobar pristup i nešto drugačije stvari nego što smo radili u Sarajevu, tražit ćemo pobjedu, rekao je Anzulović.

Promijenili su vanjsku liniju gdje su im otišli nositelji Vladović i Rogić. Mileković je otišao u Šibenik. Doveli su američkog razigravača Fostera, doveli su Ćubelu i Proletu. Uz iskusne Garafulića i Svobodu imaju vanjsku liniju koja može zagorčati život ako im se ne da sav respekt. Ali mi moramo biti bolji nego u prošloj utakmici. Siguran sam da ćemo to i napraviti, dodao je Anzulović.