Split protiv Slavena po bodove spasa

0
Foto: rnksplit.hr

Split u 19 sati na Parku mladeži dočekuje Slaven Belupo. Pobjedom bi pobjegao Cibaliji 7 bodova uoči međusobnog susreta u Vinkovcima na dan Svetog Duje.

Očekujem od svoje ekipe vraćanje u ritam, u formu koju smo pokazali u zadnjim utakmicama iako rezultat nije bio onaj kakvog smo priželjkivali. Ali igra je pokazala napredak, stvaramo šanse, napokon smo i zabili dva gola Hajduku. Gledam optimistično na ovu utakmicu u kojoj će momci sigurno gorjeti od želje da potvrde tu dobru formu i da je ovaj put pretoče u rezultat. Nema dvojbe da je ovo ključna utakmica za nas, izjavio je trener Splita Bruno Akrapović.

Slaven Belupo je u utorak došao do prve pobjede u 2017., i to protiv prvaka u posljednjih 11 sezone Dinama, a Split je u srijedu na Poljudu izgubio od Hajduka 2:5 prekinuvši niz od 660 minuta bez postignutog gola.

Atmosfera je dobra, mi igrači smo dobro raspoloženi i spremno dočekujemo ovu utakmicu koja će za nas biti teška kao i sve ostale do kraja. Približava se kraj prvenstva i prijeko su nam potrebni bodovi, ali ovu utakmicu moramo shvatiti samo kao jednu šansu za skupljanje tih bodova i nikako drugačije. Ne smijemo olako propustiti tu šansu a da ne damo sve od sebe da dođemo do boda ili sva tri. A jedini način za to je maksimalan pristup svih igrača, naglasio je veznjak crvenih Miloš Vidović.