Split: Sportski novinari daruju krv u utorak, akcija na FESB-u u srijedu

0
Foto: pixabay.com

Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Split sa grupom splitskih sportskih novinara „4N“, a u suradnji s HNK Hajdukom, splitskim Klubom olimpijaca i drugim splitskim klubovima i sportašima, organiziraju desetu godinu zaredom, svoju, već tradicionalnu, godišnju akciju darivanja krvi.

Akcija će se održati u utorak, 18. svibnja, u vremenu od 9 do 13 sati, u prostorijama na glavnom ulazu u veliku dvoranu ŠC Gripe, na adresi Osječka 11.

U proteklom periodu, pogotovo zadnjih dana, suočeni smo s povećanim potrebama za krvi u našoj bolnici, pa pozivamo sve građane, koji su u mogućnosti darovati krv, da se priključe ovoj plemenitoj akciji i velikom srcu naših sportskih novinara, našega Hajduka i brojnih splitskih olimpijaca i sportaša.

 

Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Split i DDK FESB organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u srijedu, 19.05.2021. u vremenu od 8.30 do 15.00 sati, u prostoru fakulteta, na adresi Ruđera Boškovića 32, Split. Krv mogu darovati sve zdrave osobe od 18 – 65 godina starosti.