Split: U četvrtak se nastavljaju radovi na sanaciji Mostarske ulice

0
Foto: PR

U četvrtak, 01. listopada počinju radovi na sanaciji Mostarske ulice i to na dionici između križanja Sarajevske i Kupreške ulice. Tako će se narednih desetak dana sanirati oštećeni asfalt na kolniku, izvršiti niveliranje postojećih šahti te manje korekcije uzdužnih i poprečnih nagiba u ukupnoj dužini od oko 50 metara, a vrijednost ugovorenih radova je 350.000 kuna, priopćili su iz Grada Splita.

Za vrijeme sanacije bit će postavljena Privremena prometna signalizacija, sukladno Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa i Pravilniku o prometnim znakovima. Promet će biti jednosmjeran od istoka prema zapadu (od križanja Mostarske sa Kupreškom do križanja Mostarske sa Sarajevskom), dok će od zapada prema istoku biti onemogućen.

Građanima ovog dijela grada će biti osiguran pristup obilaznim pravcima te se mole za strpljenje i poštivanje postavljene prometne regulacije.

Prva faza sanacije Mostarske ulice, podsjetimo, završena je u srpnju, na dionici 50 metara istočno od Sarajevske ulice do križanja sa Širokobriješkom ulicom.