Split: U naletu autobusa poginuo biciklist, policija traži očevice

0
Foto: RD

Noćas, oko pola sata iza ponoći, u 00,35 sati, u Splitu na raskrižju ulica Domovinskog rata i Solinske došlo je do udara autobusa zagrebačkih registarskih oznaka u za sada nepoznatog mlađeg muškarca koji se kretao u svojstvu bicikliste. Od težine zadobivenih ozljeda u 00,45 sati muškarac je preminuo na mjestu prometne nesreće. Policijski službenici asistirali su u obavljanju očevida zamjeniku ODO-a i prometnom sudskom vještaku dok je promet ulicom Domovinskog rata od raskrižja sa Solinskom za smjer ulaza u grad od 00,48 do 02,53 bio preusmjeren na Hercegovačku ulicu.

Molimo svjedoke ove prometne nesreće da se jave osobno u prostorije Postaje prometne policije Split, Put Plokita 81 ili da nazovu na broj telefona: 021 504 036, 021 504 010 ili na 192.

Ranije…..

U prometnoj nesreći koja se noćas dogodila  u Splitu, na raskrižju ulice Domovinskog rata i Solinske, poginuo je biciklist na kojega je naletio autobus, izvijestila je splitska policija.

Prema prvim policijskim informacijama, nesreća na križanju dogodila se oko 00.37 sati. Autobus je naletio na biciklista koji je zbog težine ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Zbog očevida ulica Domovinskog rata je zatvorena, a promet se preusmjerava na Solinsku, izvijestili su iz splitske policije.