Split za Doris

0

Mnogo je ljudi koji daju sve od sebe da pomognu drugima, a zauzvrat ne traže ništa, ni kada je najpotrebnije. Zato pokažimo veliko srce za mladu curu, Doris Matošić koja je svojim velikim srcem i plemenitim radom pomogla mnogima, i koja sada prolazi najveću bitku u životu, boreći se sa zloćudnom bolešću.
Doris je naše splitsko dite, rodjena pod Marjanom, i jedan veliki i lipi dio splitskog sporta. Nekadašnja plivačica, koja je plivala za svoj PK Jadran, osvajala brojne medalje..
Otišla je na studij u Ameriku, diplomirala na sveučilištu Bridgeport u SAD-u, magistrirala na državnom sveučilištu Illinois u SAD-u, te doktorirala na sveučilištu Birmingham u Velikoj Britaniji.
Doris je doktorica znanosti iz područja psihologije sporta i sportski psiholog u Splitu.

Od svih diploma i priznanja, najveća njena diploma je veliko, ogromno, najveće toplo SRCE, skromnost, samozatajnost, njezina dobrota. Ono sto joj sad najviše treba je beskonačna ljubav i potpora svih nas, jer je ona ovom svijetu dosad već dala zaista mnogo. Sad je na nama red da njoj pomognemo u trenutku kad joj naša pomoć zaista jako treba.

Zato pozivamo sve sportske klubove i gradjane grada Splita da nam se pridruže 26.09. u 09:00 na Marjanskim vratima, da svi zajedno budemo dio “životne utrke s Doris” i pružimo joj snagu da se nastavi boriti i vjerovati.
Sav novac prikupljen od startnina – donacija na utrci “Split za Doris” ići će u svrhe liječenja. Nema određenog iznosa nego koliko ko može. Ajmo Splite, pokažimo svoje veliko srce!

Za sve one koji bi htjeli pridonjeti na Marjanu biti će postavljen stol gdje ćemo simboličnim donacijama sav prikupljeni novac donirati Doris Matošić ili direktno uplatama na račun HR1823600003117375861

ZA SVE KOJI BI HTJELI PLIVATI ZA DORIS : Pridružite nam se u subotu u 7 sati na Institutu gdje ćemo svi skupa krenuti plivati do Prve Vode gdje će nas sve skupa dočekati stvari koje će transferirati Kristijan Sindik. A nakon toga svi skupa ćemo se uputiti na Marjanska vrata i dati podršku našoj Doris samo onako kako Split zna ❤️