Splitski CineStar u znaku trećeg Dječjeg festivala

0
Foto: PR

Danas je splitski CineStar u Joker centru bio u znaku trećeg po redu Dječjeg festivala.  Ove godine ovaj obiteljski i dječji event koji je postao pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima odvija se za vrijeme ‘Međunarodnog tjedna djeteta’ i već je sada oborio sve rekorde posjećenosti.  

Puno CineStar kino u Splitu ispunili su brojni roditelji sa svojim mališanima koji su došli pogledati aktualne animirane kino hitove, kao što su ‘Rode’ i  ‘Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’. Simboličnim rezanjem jumbo CineStar torte započeo je najzabavniji vikend u listopadu u kinu s pet zvjezdica. I zabava uz tortu još traje.

Okupljeni mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Hipp, te uz brojne nagradne igre ostalih CineStar partnera – Jamnica, Biobaza i  Algoritam. Na programu za vrijeme trajanja cijelog Dječjeg festivala svi posjetitelji mogu pogledati sljedeće filmove za samo 20 kuna: – ‘Rode, ‘Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’, ‘Tko se boji vuka još’, ‘Čarobna kupka doktora Proktora’ i mnogi drugi. Dječji festival se u splitskom CineStar kinu u sklopu Joker centra održava do nedjelje, 09. listopada.

Još uvijek stignete sutra na ovaj jedinstveni doživljaj u kinima s pet zvjezdica  i priuštite svom mališanu nezaboravnu zabavu uz obilje zabave, filmskih hitova, toplih kokica i dječjih osmijeha. Kupnja ulaznica moguća je ON-LINE.