Splitski Jadran pobijedio Jadran Carinu iz Herceg Novog

0

Splitski Jadran pobijedio je Jadran Carine s 11-9 u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka koja je odigrana u Zadru. Splićani će tako u uzvrat u Herceg Novom u srijedu ući s dva gola prednosti.

Ivan Asić, trener Jadrana, nakon pobjede u prvoj utakmici play off runde kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Jadrana Carine iz Herceg Novog 11:9: “Momci su odigrali odlično, idemo puni optimizma na uzvrat. Šteta da nismo igrali na bazenu u Splitu koji se obnavlja. Radi toga već u ponedjeljak idemo u Dubrovnik. Tamo ćemo trenirati i ići na uzvrat. Protivnik je pokazao da je jak, ali i mi smo“.

ZADAR – Plivalište  SŠC ” Višnjik”. Gledatelja:150.  Jadran – Jadran ( HN) 11 : 9 ( 2:3, 5:2 , 4:3, 0:1)

Suci:  Sebastian Dervieux (Francuska)  i Georgios  Starvidis ( Grčka)

JADRAN: Anić , Bego , Zović , Popović (1) , Butić (1), Pejković , McKenzie, Kunac (1), Visković (1), Delić (4), Šetka (2), Kovačić (1), Podrug.

JADRAN(HN): Kandić , Radović , Popadić ( 1), Baničević (1), Averka , Vučurović, Gardašević, Radović (3), Spaić (2), Drašković (1), Petković (1).

Splitski Jadran u Zadru je sa 11:9 pobijedio Jadrana iz Herceg Novog i jiš ga uzvrat u srijedu u Crnoj Gori dijeli id plasmana u Ligu prvaka.

Mogla je pobjeda biti i veća, no i plus 2 je dobar rezultat pred uzvrat.

– Šteta što u razdoblju naše dobre igre nismo više pobjegli, ali naš je suparnik momčad za svaki respekt.  Na uzvrat nećemo putovati bez nade. Naprotiv, u ruci imamo pobjedu koja nam daje samopouzdanje. Držim, da je rezultat dobar jer smo doživjeli velike promjene unutar sastava i ovo je praktički bila naša prva ozbiljnija utakmica. Svejedno, uvjeren sam da  do uzvrata možemo popraviti uočene pogreške i nadati se i Ligi prvaka. Bilo bi to sjajno – kazao je Anđelo Šetka, igrač splitskog Jadrana.