STAND UP KOMEDIJA: Nikola Đuričko po prvi put u Splitu!

0

Poznati glumac Nikola Đuričko kojeg najbolje poznajemo iz serije “Vratit će se rode”, filma “Mrtav Ladan” ,”Munje”, poznatog Netflixovog serijala “Stranger things” dolazi iz Los angelesa po prvi put u Split 3.10. (Dvorana Lora) i  nasmijati će sa svojim novim stand up-om koji nosi naziv SHOW BIZ.

Nakon četiri godine od vrlo uspješnog stand up-a  Nikole Đurička ,, Sve što ste htjeli da znate o Džoniju a niste smijeli nikad da ga pitate” Nikola Đuričko ima novi stand up program pod nazivom ,, Show biz”

Novi materijal kao i prošlog puta Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice. Ovaj show ima za cilj da na duhovit način ispriča zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

Nikola Đuričko: SHOW BIZ je moj novi stand up show. Nakon dugo vremena nisam nastupao u Hrvatskoj pa sam se zaželio ljudi, publike. Dolazim po prvi put u Split I imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju.  To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podijelim sa ljudima.

Džoni zlatousti, čovjek koji riječima liječi.

Humor za duhovite. Ulaznice možete potražiti preko Entrio.hr I svim entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Nastup počinje točno u 20:30h, a vrata se otvaraju u 19:45h.

Ulaznice kupite OVDJE.