Sudar dva autobusa i automobila kraj Klisa; poginula vozačica, 14 ljudi zatražilo liječničku pomoć (foto)

0
Foto: RD

Najnovije,..

Prema posljednjim informacijama koje smo dobili od dr. Mihe Sušića iz splitske Hitne pomoći ukupno je 14 osoba zatražilo liječničku pomoć nakon teške prometne nesreće kod Klisa. Ne radi se o teškim ozljedama, rekao je za Radio Dalmaciju dr. Sušić i dodao da obrade još traju te da je još rano reći hoće li netko biti hospitaliziran, ostati na promatranju u bolnici i sl.

Ranije,..

U 7 sati i 37 minuta na županijskoj cesti 6253, staroj Kliškoj cesti, dogodila se teška prometna nesreća – sudar dvaju autobusa i jednog osobnog vozila.

Jedna je osoba smrtno stradala, a osam ih je ozlijeđeno. Cesta je zatvorena za promet, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko – dalmatinske. Sudar se dogodio na području Gornje Rupotine.

No, kako doznajemo od dr. Mihe Sušića sa splitske Hitne pomoći devet je ozlijeđenih osoba. Na žalost preminula je osoba iz automobila. Radi se o ženskoj osobi (1963.) koja je preminula na mjestu događaja. Devet je osoba ozlijeđeno, ali u pravilu su to sve lakše ozlijede. sad su te osobe na obradi. Možda jedna osoba bude teže ozlijeđena, u vidu loma podlaktice, ali nitko nije životno ugrožen i ne radi se ni o kakvim teškim posljedicama za ovih devet osoba, kazao je za Radio Dalmaciju dr. Miho Sušić.

Jedan je autobus tvrtke Promet Makarska koji je vozio na relaciji Sinj – Split, a drugi vojni, doznaje se neslužbeno, koji se kretao iz smjera Splita prema Solinu.