Sutra kreće lov Barakuda na vizu za Tokio

0

Hrvatska reprezentacija sutra počinje sa svojom borbom za jedno od prva tri mjesta na predolimpijskom turniru u Rotterdamu (14. – 21. veljače), a koja vode na Olimpijske igre u Tokiju predstojećeg ljeta. Prvu utakmicu na turniru odigrati će sutra (14. veljače) u 19 sati protiv reprezentacije Rumunjske.
Uz Hrvatsku u skupini B igraju Njemačka, Rusija, Rumunjska Nizozemska i Francuska dok su u skupini A reprezentacije Grčke, Crne Gore, Brazila, Kanade, Gruzije i Turske.

Ovo je svima zadnji vlak za Tokio. Što je veliki motiv. Olimpijske igre su najjače sportsko natjecanje. Naša skupina je teška zbog izjednačenosti ostalih momčadi. Hrvatska odskače kvalitetom i iskustvom a Francuska, Rusija ili Njemačka konkuriraju kao četvrta momčad koju očekujem u polufinalu. No ovo je jedan zahtjevan turnir, utakmice se igraju svaki dan tako da možemo očekivati iznenađenja – rekao je Sandro Sukno, pomoćni trener reprezentacije.

Od petka, 19. veljače slijedi eliminacijski dio odnosno borba za poredak. Ukoliko će Hrvatska osvojiti prvo mjesto u našoj B skupini, tada bi četvrtfinale igrala u 20.00 sati protiv četvrtoplasiranog sastava u skupini A. Drugoplasirani iz B skupine četvrtfinale igra u 18.00, trećeplasirani u 16., a četvrtoplasirani u 14.00 sati.