Sutra posljednji Poduzetnički kafić

0
Foto: Facebook

EU projekt “Malom kavom do velikog posla”, koji provode Grad Split, Hrvatska udruga poslodavaca i UHY Savjetovanje bliži se svom kraju. Za četvrtak 07.07.2016. najavljen je posljednji od ukupno osam Poduzetničkih kafića, a riječ je o kampanjama koje su barem jednom mjesečno obrađivale različite teme iz sektora poduzetništva.

Uz zanimljive govornike koji su svoja iskustva iz prakse plastično približili zainteresiranoj javnosti, i publika je svojim reakcijama redovito otvarala zanimljive diskusije iz kojih su u konačnici proizašli zanimljivi zaključci.

Najbolji pokazatelj da su Poduzetnički kafići ispunili ciljeve organizatora, ali i očekivanja javnosti je činjenica da se za svaku kampanju tražila stolica više. Istaknula je to pročelnica odjela za gospodarstvo Grada Splita Ela Žižić.

Razvijanje networkinga, umrežavanje postojećih poduzetnika i svih onih koji to žele postati, bio je glavni cilj projekta, naglasila je Žižić. Jednako važna bila su i studentska natjecanja u rješavanju problema nastalog unutar pojedine tvrtke ili aktualnih problema koji se odnose na poboljšanje standarda života, takozvani ” Student Case Study Challenge”.

Kako nam je potvrdio jedan od suorganizatora projekta, direktor tvrtke UHY Savjetovanje Krešimir Budiša, iako se sutra održava posljednji, osmi Poduzetnički kafić na temu pomorstva i nautike u okviru EU projekta, oni će se svakako nastaviti i u budućnosti.

Mali podsjetnik za četvrtak, posljednji Poduzetnički kafić na temu pomorstva i nautike čeka vas u 18 sati u restoranu Velun.