Svečano otvorena preuređena i proširena poslovnica Optičkog Centra Gvozdanović na Splitu 3

0
Foto: Izvor: Optički centar Gvozdanović

Optički centar Gvozdanović na Splitu 3 ponovno je otvorio svoja vrata u potpuno novom ruhu. Centar je preuredio svoju poslovnicu u Ulici Ruđera Boškovića, kod Prime 3, a svečano otvorenje centra proslavljeno je u društvu prijatelja i poslovnih partnera.

Poslovnica se prostire na 100 kvadrata, pružajući dovoljno prostora za razgledavanje i odabir najnovijih trendova u svijetu naočala. Ovaj preuređeni prostor sada odiše modernim i ugodnim interijerom, stvarajući posebno iskustvo za sve posjetitelje i kupce. Osim preuređenog ambijenta, kupce će dočekati i brojne akcije.

Do kraja rujna, Optički centar Gvozdanović pripremio je fantastične popuste koji sežu sve do 50 % na dioptrijske i sunčane naočale, uključujući i dioptrijska stakla. Izvrsna prilika za sve koji žele osvježiti svoj izgled s novim naočalama po pristupačnim cijenama.

Možete pronaći ogroman izbor dioptrijskih i sunčanih naočala, s više od 5000 modela dostupnih pa ćete sigurno pronaći savršen par koji odražava vaš stil i osobnost.

Osim toga, važno je napomenuti da je besplatna kontrola dioptrije dostupna kako bi se osiguralo da svaki kupac dobije savršeno prilagođene naočale. Kao dodatni plus, svi koji se odluče za kupnju će imati svoje nove naočale gotove za samo 60 minuta, što je iznimno povoljno i praktično.

Optički centar Gvozdanović trudi se zadovoljiti različite ukuse i potrebe svojih kupaca, nudeći širok spektar dizajna i marki koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Posjetite ih i iskoristite ove izvanredne ponude!