TEPIH TREND slavi rođendan: Iskoristite velike popuste do 1.12.!

0

Tepih Trend je specijalizirana trgovina tepiha, podnih obloga i umjetne trave. Osnovani su 2020. godine od malog tima ambicioznih i vrijednih ljudi s višegodišnjim iskustvom kojima je cilj pružiti svakome korisniku najkvalitetnije rješenje i uslugu na tržištu.

Svaki proizvod u ponudi koju tepih trend nudi je pažljivo biran i odabran s fokusom na funkcionalnost, kvalitetu i estetiku. Tepih trend ostvaruje vizije svojim korisnicima u području uređenja interijera i eksterijera nudeći kvalitetne i profesionalne usluge temeljene na višegodišnjem iskustvu, vodeći računa o funkcionalnosti i estetici.

PR

Posebno su specijalizirani za opremanje plovila (brodova, jahti) sa unutarnjim i vanjskim tepisima. Uz najbolji izbor tepiha u gradu tu je i najbolji izbor vrhunske umjetne trave namijenjene posebno za mediteransko podneblje.

PR

OVDJE pronađite različite dimenzije i kvalitete tepiha za domaćinstvo, dizajnerske tepihe, tepihe od prirodnih materijala te ručno rađene unikate od mješavine vune i svile.

Osim tepiha, tepih staza, tepisona, otirača i umjetn

e trave, u tepih trendu pronađite i širok izbor luksuznih vinil kao i PVC podova.

U tijeku je i ROĐENDANSKA AKCIJA  Tepih trenda s popustima od 40 % na tepihe ručnog rada, 15 % na sve strojne tepihe i 10 % na tepisone i PVC pod.