Teške krađe i prometne nesreće za vikend na zadarskom području

0

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave zadarske, dogodile su se četiri teške krađe i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Nepoznati počinitelj je provalio u kiosk na Šetalištu kneza Branimira u Biogradu,u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. U Ulici Nikole Tesle u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva gdje je ukrao monitor i nekoliko stotina kuna.

Također u Zadru, u Splitskoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u kombi u vlasništvu 61-godišnjaka te otuđio alat vrijedan nekoliko stotina kuna. Meta nepoznatog počinitelja ovaj vikend bio je i video projektor vrijedan nekoliko tisuća kuna , koji je otuđen iz hotela u zadarskoj Ulici Majstora Radovana.

Protiv svih nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave Državnom odvjetništvu. Iz policijskog priopćenja doznajemo da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom koji se sumnjiči da je, u svibnju, iz parfumerije na Širokoj ulici u Zadru, otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna. I protiv njega slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.