Teta iz vrtića Dora Plazibat prepoznala DALMATINSKI MIX i odnijela 4.000 HRK vrijedan bon u Studencu!

0

Još jedan dalmatinski mix je otkriven! Dobitnica bona u vrijednosti od 4.000 kuna u Studencu je  Dora Plazibat (22) iz Splita!  Točno je rekla sve tri pjesme i sve izvođače: klapu Iskon i ”Još ne mogu pristat volit”, Daleku Obalu i ”Sad mi je ža” i Dalmatino s pjesmom koja je svima bila misterij – ”Dvi sestre blizanke”.

Dora nam je priznala – ovo joj je bilo najbolje buđenje ikad!

Super se osjećam, i neman pojma na što ću sve to potrošiti. Puno je to novaca. Nisam ni završila već su me svi zvali, slali poruke, čestitali, pitali jesam li stvarno ja. Al ono što znam –  ovaj bon će mi doći odlično jer ću moć obilježiti mamin 50-i rođendan kako treba. Moć ćemo dat sebi oduška kako ona i zaslužuje. Kupit ćemo 50 svjećica pa nek’ puše svih 50!

U rješavanju dalmatinskog mixa su svi sudjelovali!

Većinom sam se savjetovala oko pisama sa mamom i bratom, i sestra bi uskočila ispraviti naše teorije. Cijela familija je bila aktivna oko rješavanja dalmatinskog mixa. Ja i mama smo cijelo vrijeme stali kraj mobitela i radija, kad bi izašle na kavu smo tražile kafić di svira Radio Dalmacija da ne bi nešto propustile.

I, kako Dora kaže – teško je, ali ako i sve – s vremenom postane lakše

 Inače slušam dalmatinske pisme pa i nije bio problem. Prvi put se čini nemoguće, ali nakon nekoliko slušanja – stvarno prepoznaš. Čak i taj jedan takt.

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.