Tommy dočekuje Nacional

0

Najveći derbi hrvatske malonogometne lige između Split Tommya i zagrebačkog Nacionala igra se u petak u maloj dvorani SC Gripe.

I jedni i drugi nakon četiri kola imaju maksimalan učinak od 12 bodova, splićanima je gol razlika 31:3 a branitelju naslova Nacionalu 26:2. Ova statistika zapravo sve govori, to su dvije momčadi koje će sasvim sigurno igrati u finalu, puno su bolje od svih u ligi i zasita se isplati doći na Gripe pogledati pravu futsal poslasticu.
-pozvao bih sve ljubitelje malog baluna na Gripe jer mislim da će to biti stvarno pravi spektakl. Mi se nadamo pobjedi, igramo u svojoj dvorani iako taj domaći teren ne znači previše kada su ove dvije momčadi u pitanju, barem se tako pokazalo prošle sezone kada smo mi pobjeđivali u Zagrebu a oni u Splitu. Vjerujem kako ćemo to promijeniti u petak i da ćemo konačno slaviti na Gripama, kazao je vratar Split Tommya Ivo Jukić.

Što bi moglo biti presudno u ovom susretu ?
-mogla bi presuditi trenutna inspiracija pojedinca, tu je u svakoj momčadi po 5-6 vrhunskih igrača koji su u stanju u bilo kojem trenutku riješiti utakmicu, zaključio je Jukić.

Raspored 5. kola 1 HMNL
petak:

19.30 Split Tommy – Nacional
20.00 Osijek Kelme – Murter
20.45 Potpićan 98 ADT – Vrgorac

subota:

19.15 Futsal Dinamo – Solin
20.30 Novo vrijeme – Square
20.30 Uspinjača – Alumnus