Tommy otvorio svoje novo prodajno mjestu na lokaciji Trogir-Plano

0
Foto: PR Tommy

U subotu, 14. svibnja 2022. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjestu na lokaciji Trogir-Plano, na adresi Trogirska cesta 6, a u sklopu novog „SPOT shopping parka“.

Hipermarket Plano-Trogir suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, i u kojem je predstavljen novi unapređeni koncept Tommy hipermarketa koji donosi nove iskorake i nove funkcionalnosti prodajnog prostora, te možemo reći da se radi o trenutačno najmodernijem i najuređenijem maloprodajnom objektu u Hrvatskoj.

Za cjelokupan projekt TOMMY novog koncepta trgovine, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje. Osim stanovnika grada Trogira i okolnih mjesta, hipermarket će, kao i cijeli „SPOT shopping park“, zasigurno biti prepoznat i od brojnih gostiju i posjetitelja, kao mjesto za povoljnu kupovinu, te ugodan boravak i druženje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.200 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce u sklopu parkinga „SPOT shopping parka“.

Ponudu Tommy hipermarketa je standardno prepoznatljiva i odlikuje se širinom asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači, s dodatnom inovacijom – TO-GO asortimanom i novitetima na odjelima pića a posebno vinoteke.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a primijenjeno je i niz drugih tehnoloških rješenja čija implementacija pokazuje stratešku orijentaciju Tommy-ja ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Novi hipermarket je značajna investicija Tommy-ja i projekt čija realizacija potvrđuje trajnu usmjerenost naše kompanije ka razvoju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji.

Ovom prigodom zaposlili smo novih 40 radnika. Prodajnu mreža Tommy-ja čini 227 poslovnica, s preko 130.000 četvornih metara prodajnog prostora, iz čega je, kao i iz niza drugih poslovnih pokazatelja razvidno da je Tommy jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca sa velikim razvojnim potencijalom.