TOMMY predstavio humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” za KBC Split!

0

Danas je u Splitu predstavljen humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” koji se organizira u svrhu obnove i preuređenja Klinike za dječje bolesti KBC Split.

U periodu od 27.01.2020. – 15.03.2020. dio sredstava od svakog prodanog proizvoda, posebno odabranog i posebno označenog na polici, donirati Klinici za dječje bolesti.

Klinika za dječje bolesti, KBC Split kontinuirano radi na stvaranju što boljih uvjeta za liječenje i boravak djece u bolnici kroz edukaciju i stručno usavršavanje liječnika i medicinskih sestara.

Glavna misao vodilja ove humanitarne akcije je bila poboljšati uvjete boravka djece i roditelja u bolnici kroz preuređenje i obnavljanje postojećih prostora Klinike, te kupnju nove medicinske opreme i namještaja.

Akcija nam je značajna, Klinika je referentna točka za ovo područje medicine, donacijom ćemo poboljšati uvjete; rekao je Dario Mamić, direktor koorporativnih komunikacija tvrtke Tommy.

Zbog središnjeg strateškog položaja u Klinici za dječje bolesti liječe se životno ugrožena djeca iz četiri županije, od Dubrovnika do Zadra i većeg dijela Hercegovine, dužnost tvrtke Tommy, kao tvrtke koja brine o svojim građanima, je bila uključiti se u ovaj projekt te staviti na raspolaganje svoj poslovni potencijal u svrhu realizacije istog.

Danas je početak hvalevrijedne akcije s kojom ćemo poboljšati kvalitetu boravka djece i njihovih roditelja u našoj klinici. Ja bih samo naglasio da je tvrtka Tommy pronašla dobrog partnera, odnosno da je izabrala našu kliniku koja je izvrsna, koja u svom sastavu ima sve djelatnosti koja nadziru i liječe djecu raznih bolesnih stanja- naglasio je prof.dr.sc. Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti.

Obzirom da svoje poslovanje tvrtka Tommy rasprostire na području Istre na sjeveru do Prevlake na krajnjem jugu, na 205 poslovnica u svojoj mreži Tommy želi dati projektu šire značenje i uključenost, uz uvjerenje da uređenje Klinike predstavlja interes šire regije, a da interes za dobrobit djece nadilazi sve granice.

 

 

 

Tvrtka Tommy, kao trgovački lanac u 100 % hrvatskom vlasništvu, kroz cijeli period svoje egzistencije, donacijama podržava različite projekte i brojne potrebite iz lokalnih zajednica širom Hrvatske. Ovaj put spremni smo zaokružiti svoju misiju društveno odgovornog poslovanja sa značajnom financijskom podrškom namjenskim sredstvima Klinici za dječje bolesti na dobrobit i korist svih građana RH, a prvenstveno onima kojima je najpotrebnije – djeci.

Skoro 10 milijuna računa dnevno na našim blagajnama je veliki potencijal, zaključio je direktor marketinga Aljoša Bašić.

U svim poslovnicama proizvodi koji će se naći u ovoj humanitarnoj akciji će biti posebno označeni na policama, a potpuni popis proizvoda, kao i iznos donacije po svakom od njih možete pronaći klikom na ovu poveznicu.