Trener Hajduka tvrdi da mu prijete

0

Trener Hajduka Marijan Pušnik izjavio je na konferenciji za novinare nakon prijateljske utakmice protiv Splita kako dobiva prijetnje zbog prijelaznog roka. Za sada ne želi reći tko mu prijeti.

U pripremu sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni. U tom smjeru uz punu transparentnost vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova Kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro. No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih, kazao je Pušnik.

Mislimo prije svega na pojedince izvan Kluba koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve. nećemo dozvoliti nikakve pritiske, poručio je Pušnik. O igračima za prijelazni rok odgovorni smo Mario Branco i ja, nas dvojica prema Nadzornom odboru, navijačkom puku, javnosti. I sve radimo maksimalno transparentno, zaključio je trener Hajduka.