Tri utakmice na Euru

0

Drugog dana Evropskog nogometnog prvenstva u Francuskoj igraju se tri utakmice.

U skupini A Francuska je jučer s 2:1 u samoj završnici stigla do sva tri boda protiv Rumunjske,a danas u 15.00 sati u Lensu se sastaju debitanti na Eurima Albanija i Švicarska.

“To je utakmica u kojoj je Švicarska apsolutni favorit i bilo bi veliko iznenađenje ukoliko ne dođu do pobjede. Švicarci imaju veliku kvalitetu a presudno bi moglo biti i njihovo iskustvo u odnosu na Albaniju”, kazao je za Radio Dalmaciju legendarni napadač Hajduka Zlatko Vujović.

U skupini B u 18.00 sati u Bordeauxu igraju Wales i Slovačka. I jednima i drugima je ovo prvi nastup na Euru tako da treba očekivati jednu tvrdu utakmicu bez previše rizika u igri.

“To su dvije podjednake reprezentacije i teško je reći tko je favorit u ovom susretu. Šanse su po meni 50:50, ali očekujem zaista zanimljivu utakmicu koja je od iznimne važnosti kako za Wales tako i za Slovačku”, kazao je Zlatko Vujović, koji nam je najavio i utakmicu dana između Engleske i Rusije u 21.00 sat u Marseilleu.

“Prava poslastica, nadam se puno boljoj utakmici nego što je bila ona između Francuske i Rumunjske. Očekujem više prigoda i golova, a šanse za pobjedu su podjednake. Engleska i Rusija imaju vrlo kvalitetne igrače”, za kraj će Vujović