Tucajmo zajedno! – Radio Dalmacija

0

U ovom uskrsnom tjednu kažu,  svi zajedno ćemo potrošiti čak 1,6 miijardi kuna, a najskromnija košarica bit će teška 550 kuna. Mi smo samo tu da vam je bar malo olakšamo!

Zato smo nabavili zlatnu koku! U našem slučaju, da nije kokoši nebi bilo ni jaja.  Ona je tu, s nama na radiju, i već je postala dio ekipe. Pjevamo joj pjesmice svaki dan, sluša samo najbolju glazbu, jede naaaajkvalitelniji domaći kukuruz, tetošimo je kao kraljicu. A da bi nam se koka odužila, morat će nam dati čak 15 jaja!

Al ne običnih. U svakom jaju bit će skriven po jedan bon u Studenca! Od 200, 300 ili čak 500 kn. Dovoljno da olakša košaricu! 🙂

Vi samo morate čekati koku da snese jaje. Ni sami ne znamo kad će to bit, znamo samo da će bit jasno i glasno. Koka će se oglasiti u eteru, a na vama je da brzo reagirate. Kad čujete koku, brže bolje pošaljite SMS s ključnom riječi RADIO na 616263 za 3, 72 kn s PDV-om, i svojim podacima naravno.

A tada slijedi najbolji dio.

Najsretniji i najbrži od vas će s nama zajedno tucati jaja! Izabrat ćete svoje jaje, koje smo maštovito označili brojevima od 1- 15. Vi kažete broj, a mi ga razbijemo! I tako cijeli tjedan, po tri puta dnevno zajedno tucamo jaja! Dok ih ne razbijemo sve!

A najbolje od svega je što sigurno ne možete pogriješiti – svako jaje je dobitno! Tucanje nikad nije bilo zabavnije!