Tudor: Drago mi je da je publika dobro reagirala na našu pobjedu

0

Nakon što je Hajduk je pobijedio Slaven Belupo rezultatom 2:1,  trener  Igor Tudor na konferenciji za novinare izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom..

– Čestitam momcima, svi oni mehanizmi na kojima smo radili dobro su izgledali, ali onda smo primili gol iz kontre i poremetio se “ekvilibrij” u momčadi. Evidentno je da nam je ekipa vrlo mlada i da im je teško nositi se s ovakvim situacijama. Ja znam da je publika navikla na veće spektakle, ali drago mi je da su prepoznali našu želju i volju. Posavec je obranio jednu-dvije šanse. Oni su iz prvog udarca došli do gola… Kažem, ovoj ekipi bi četiri-pet igrača dalo težinu i taj “ekvilibrij” mentalni, jer kad je njih na okupu sedam-osam onda se svatko oslanja jedan na drugoga i onda to ispada problem. Međutim, Čuić je bio dobar, Brnić je bio opasan, Vušković igra standardno dobro. Plaćamo danak “zelenilu”, pogotovo iz prekida. Ozbiljna ekipa ne prima takve golove, to su stvari koje dolaze s godinama i iskustvom. Drago mi je prvenstveno zbog Eduoka. Ja uvijek kažem da su u ovom sustavu “desetka” i napadači ti koji bi trebali raditi razliku i danas je to bilo dobro, rekao je Tudor.

Komentirao je povratak navijača na Poljud nakon 114 dana:

-Siguran sam da smo svi mi ovdje navikli na veće nogometne spektakle, ali kao što sam već rekao, drago mi je da su prepoznali našu pobjedu i dobro reagirali.