Turistička zajednica grada Trogira poziva na prijavu na Natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona

0

Ovim projektom nastavlja se djelovanje u smjeru održivog upravljanja destinacijom, a lokalno stanovništvo se potiče na uređenje vlastitih okućnica i balkona s ciljem očuvanja okoliša te uređenja i promocije hortikulturnih elemenata u gradskoj jezgri, ali i svih ostalih zelenih površina u gradu Trogiru.

Isto tako ovim projektom Turistička zajednica grada Trogira najavljuje drugi Flower market – sajam cvijeća koji će se održati od 26.04.2024. do 28.04.2024. na rivi u Trogiru.
Natječaj je podijeljen u dvije kategorije:
– Okućnice i vrtovi
– Balkoni i prozori (s obzirom na specifičnost stare gradske jezgre).
Nagrade se dodjeljuju u obliku financijske potpore u sljedećim iznosima:
1. mjesto – 500,00 EUR
2. mjesto – 300,00 EUR
3. mjesto – 150,00 EUR
Dobitnike iz svake pojedine kategorije za prva dva mjesta bira Povjerenstvo, a treće mjesto bira publika putem društvenih mreža.
Prijaviti se mogu svi građani sa područja grada Trogira, a prijave se zaprimaju od do
21.05.2024.
Detalje natječaja te obrazac za prijavu i obrasce za bodovanje pronađite na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Trogira: https://www.visittrogir.hr/hr/local/public-calls/natjecaj-za-izbor-najljepse-okucnice-i-balkona-u-2024-godini-na-podrucju-grada-trogira
Sve informacije vezane uz natječaj se mogu dobiti i putem telefona TZG Trogira: 021/885 628, a obrazac za prijavu na natječaj se može preuzeti i u uredu Turističke zajednice na Trgu Ivana Pavla II, svakim danom od 8 do 18 sati od ponedjeljka do petka te subotom od 9 do 14 sati