U bolnici preminuo 28-godišnjak iz prometne nesreće u Kninu

0

U prometnoj nesreći od 20. listopada oko 1.25 sati u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade teške i po život opasne ozlijede je zadobio 28-godišnji putnik, koji je prevezan na daljnje liječenju u Klinički bolnički centar Split, gdje je tijekom noći preminu, izvijestila je Policijska uprava šibensko – kninska.

Vozačica osobnog vozila je teže ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnja vozačica u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, u lijevom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, izgubila nadzor nad automobilom i u zanošenju sletjela izvan kolnika. Prednjim dijelom vozila udarila je u stablo, od kojega se odbila na pješački nogostup, pri čemu je od siline udara motor automobila odbačen na prometnu traku.

Protiv 24-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.