U četvrtak se održava Hajdučki kviz “Pod bijelim barjakom”

0
Foto: RD

Naš Hajduk u suradnji s klubom Zenta u četvrtak 21. studenog s početkom u 20 sati organizira Hajdučki kviz „Pod bijelim barjakom“, a tema kviza je povijest i sadašnjost Hajduka, njegovih navijača, ali i sve ostalo vezano uz ‘Bile’.

Kroz povijest su navijači Hajduka na različite načine promovirali Hajduk. Činili su to članstvom od samih početaka, obnovom Starog placa, obnovom Hajdukovog doma, plesovima koji su postali tradicija u vrijeme Hajdukovih rođendana, čajankama, sadnjom trave na Starom placu, Bilim noćima, izgradnjom Poljuda, navijačkom borbom za Hajduk početkom novog stoljeća te tako pokazivali da je Hajduk klub svojih članova, kažu u Našem Hajduku.

Sljedeći četvrtak svi imaju priliku pridružiti se ovom dugom povijesnom nizu sudjelovanjem u kvizu „Pod bijelim barjakom“. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja iz različitih perioda Hajdukove povijesti, a nakon kviza je predviđeno i druženje.

Također, za najbolje poznavatelje Hajdukove povijesti pripremljene su i nagrade, a omogućili su ih HNK Hajduk Split, Naš Hajduk, Torcida Shop i Zenta Club.

Ekipe mogu imati do 4 igrača, a broj ekipa je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Prijaviti se može na linku http://bit.ly/Podbijelimbarjakom-kviz