U Kninu teško ozlijeđen motociklist iz Splita

0

Uprometnoj nesreći koja se dogodila  u Kninu 41-godišnji vozač motocikla je zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok je 34-godišnja vozačica osobnog automobila lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja karakteristikama vozila
u desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom motocikla je udario u prednji desni dio osobnog automobila WV Tiguan, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 34-godišnja vozačica, krećući se svojom stranom kolnika. Uslijed tog naleta vozač motocikla je pao na  kolnik,  dok se motocikl odbio od vozila i zaustavio uz rub kolnika.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 41-godišnjeg vozača će biti podnijet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.