U nedjelju prvi pop up buvljak u Šibeniku

0
Foto: PR

Sve je spremno za pop up buvljak koji će se održati u nedjelju, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena, u Šibeniku. Ispred Turističko – informativnog centra i kluba Azimut od 10.30 do 14 sati čeka vas 18 štendera odjeće, obuće i modnih dodataka.

Takeover, Azimut i Fotopoetika na Međunarodni dan žena odaju priznanje, komu ako ne – ženama. Učinit će to okupivši na jednom mjestu sve ono što jedna žena smatra najvažnijim sporednim stvarima na svijetu, a nije nogomet već su odjeća, obuća, modni dodaci, fina kapljica, vrhunska glazba, cvijeće i umjetničke instalacije koje će voljeti njihovi Instagram profili.

Organizatori su okupili zavidan broj sudionika prvog pop up buvljaka u Šibeniku uz gošću izlagačicu Lulinu iz Vodica. A osim izlagačica, svoj doprinos odlučili su dati Turistička zajednica Grada Šibenika koja će posjetiteljicama besplatno dijeliti lončanice cvijeća te Testament vinarija koja za ovu priliku donosi rose koje žene vole.

Što žene žele?! U nedjelju biti ispred Azimuta, a tamo ih čeka Discordia, sjajni glazbeni duo koji čine mlade Tara Šolić i Ines Aužina, te umjetničke instalacije Jelene Živković i Danijela Hrga aka Deni design.

Jelenina krila već su u noći pripreme privukla veliku pažnju gostiju kluba pa nije teško zamisliti ‘next big thing’ na Instagram profilima naših sugrađanki. Dok će Deni odati počast ženama instalacijom koju je jednostavno nazvao ‘Božice’.  U nedjelju smo od 10.30 sati ispred Azimuta i s nestrpljenjem čekamo lijepu nedjelju, poručile su organizatorice Megi, Sanja i Snježana.

U slučaju lošeg vremena, nema otkazivanja već se cijelo događanje seli u zatvoreno, u Azimut.

.