U nedjelju se u brojnim gradovima realizira projekt Upoznaj svoju zemlju

0
Foto: pixabay.com

U sklopu projekta Upoznaj svoju zemlju Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske 12. siječnja 2019.godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizira besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

U projektu sudjeluju Društvo turističkih vodiča i turističkih pratitelja Grada Korčule i Turistička zajednica Grada Korčule.

Saznajte više i pridružite se besplatnom vođenju s licenciranim vodičem. Trajanje vođenja na hrvatskom jeziku i drugim stranim jezicima je oko 45 minuta (posjet znamenitostima nije uključen). Mjesto susreta s vodičem je na ulazu u Stari grad (kula Veliki Revelin). Nije potrebna ranija prijava.

Udruga turističkih vodiča Zadra – „Donat“ će u nedjelju, 12. siječnja 2020., organizirati besplatni razgled Zadra za zainteresirane građane i posjetitelje. Time će se obilježiti dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske kojega pod geslom „Upoznaj svoju zemlju“ provodi Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske. Usluge turističkog vođenja će ponuditi članovi Udruge a vođenje će početi točno u podne. Mjesto susreta je u Perivoju slavnih kod Gospe od Zdravlja.