U petak počinje Ultra (video)

0

Na splitskom Parku mladeži u petak počinje deveti Ultra Europe festival, a organizator obećava da će to biti najbolje festivalsko izdanje, što zbog pozornica koje su najveće do sad, što zbog broja posjetitelja u tri dana trajanja.

Finalne pripreme su u tijeku, Ultra je spremna otvoriti svoja vrata sutra od 19 sati. Očekuje se veći broj posjetitelja, tijekom tri dana preko 140 tisuća partijanera iz 143 zemlje svijeta. Nakon toga idemo na naše predivne otoke. Velika je prepoznatljivost festivala i svjetskih DJ-eva, što čini Hrvatsku i Split atraktivnom destinacijom, rekao je voditelj projekta Ultra Europe Alek El-Kazal.

Ultra će u Splitu trajati do 9. srpnja, nakon čega partijaneri sele na Brač, Hvar i Vis.

Na velikoj će pozornici nastupiti Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Mathame, Morten, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd, Timmy Trumpet, Nicole Moudaber, Juliet Fox, Ginchy, Maz, Masano, Millean, Pero Fullhouse, Rory i Tomo in der Mühlen.

Više od četiristo nadzornih kamera bit će na Parku mladeži:

– Ultra Europe kao najveću događaj zadovoljava sve sigurnosne mjere. Na samom festivalu kroz četiri pozornice mjerimo i buku, kao i usmjeravanje zvuka kako bi sve proteklo u najboljem redu, dodao je El-Kazal.