U prodaji ulaznice za derbi Hajduk-Dinamo!

0
Foto: hajduk.hr

U prodaju su puštene ulaznice za derbi 27. kola HT Prve hrvatske nogometne lige Hajduk-Dinamo koja će se sljedeće srijede, 3. travnja, odigrati na Poljudu s početkom u 19 sati.

Cijene ulaznica za odrasle su 40 kuna za Sjever i Jug, 60 kuna za Istok i 80 kuna za Zapad. Na dan utakmice ulaznice će biti 10 kuna skuplje. Za djecu do 15 godina je ulaz na Jug 10, na Sjever 20, na Istok 30, a na Zapad 40 kuna. Jug i na dan utakmice ostaje 10 kuna, dok za ostale tri tribine cijena raste za po 5 kuna. U online kupovini (Print at home) zaračunava se dodatnih 5%.

Ulaznice se prodaju putem ticketshop.hr-a, te u Odjelu za članstvo na Poljudu, Cro Fan Shopovima u Marmontovoj ulici i City Centru One, te Fan Shopu u gradu. Na dan utakmice će ih se moći kupiti u Odjelu za članstvo te od 17 sati na kućicama oko stadiona.

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku detektirali problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva, poručili su s Poljuda.