U Split stigle naočale najprestižnijih svjetskih dizajnera i brendova!

0
Foto: Milan Šabić

Poznata trogirska optika Beljan, koja je već tri desetljeća sinonim za zdravlje očiju te dioptrijske i sunčane naočale najviše kvalitete, otvorila je poslovnicu u Splitu.

Obiteljsku tradiciju nastavljaju sinovi Marko i Tomislav garantirajući klijentima stručnost, znanje i individualizirani pristup kojim se ponosimo.“ – poručio je osnivač i vlasnik optike, Slavko Beljan.

Nova butique optika nalazi se u srcu Splita, na adresi Ulica Domovinskog rata 27d.

Intiman interijer, oplemenjen dizajnerskim namještajem, iznimno je ugodan za boravak i u njemu možete s užitkom istražiti sve modele sunčanih ili dioptrijskih okvira luksuznih brendova.

Naše modele jednako obožavaju poslovni ljudi, trendseteri i kreativci, koji posebno cijene naš individualni pristup svakom klijentu.“ – rekao nam je Marko Beljan, koji je najavio i planirane buduće aktivnosti ove cijenjene obiteljske tvrtke:

Novi brand koji se, na području Dalmacije, može pronaći samo na policama optike Beljan je Matsuda. Radi se o japanskim sunčanim naočalama koje su nastale nakon pola stoljeća eksperimentiranja i kreativnog istraživanja vrhunskih dizajnera. Matsuda naočale su ručno izrađene, najinovativnijim tehnologijama, uz korištenje prestižnih materijala, poput titana, nehrđajućeg čelika, srebra i 18 karatnog zlata.”

Neki od brandova, koje možete pronaći na policama optike Beljan, su Linda Farrow,  Anna-Karin Karlson, Dita, Valentino, Chopard i Balmain. Među premium komadima, dominiraju elegantni modeli sunčanih naočala posebnih boja, pozlate i kristala, obožavani od poznatih svjetskih trendsetterica.

Hit jeseni su dizajnerski SunCoveri njemačkog branda Any Di. Ovaj luksuzni modni dodatak postavlja najviše standarde, jer je vrhunski dizajniran i iznimno praktičan, a naočale čuva sigurnima od ogrebotina i tragova.“ – rekao nam je Tomislav Beljan te pozvao sve Splićanke, koje su ljubiteljice visoke mode, da se uvjere u jedinstven doživljaj kupovine i posebnost ponude butique optike Beljan u Splitu.

 Radno vrijeme optike je od 8-16 sati, na adresi Ullica Domovinskog rata 27d, a u Trogiru od 8-22 sata na adresi Gradska 43.

Sve informacije o kolekcijama, dizajnerskim i dioptrijskim okvirima te pregledima vida potražite ovdje.

S modelima optike Beljan ćete vidjeti i biti viđeni!