UBOJSTVO U CENTRU SPLITA: Dvije osobe dovedene u prostorije policije

0

Splitska policija priopćenjem se oglasila o trostrukom ubojstvu u centru Splita.

U Splitu su danas, 11.siječnja 2020.godine oko 15:40 sati u centru grada na dvije lokacije (Šperun i Radmilovićeva ulica) vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mjestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno u bolnici.  Sve raspoložive policijske snage su odmah izašle na teren.U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dvije osobe. Jedan od njih se dovodi u svezu s počinjenim kaznenim djelima, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima. O događaju je obavješten ŽDO u Splitu, te će se na mjestu događaja obaviti očevid.

Ranije objavljeno:

U sklopu kriminalističkog istraživanja u splitsku policiju dovedene su dvije osobe! Zamjenik načelnika splitske policije Marko Serdarević kazao je kako je jedna osoba uhvaćena u Varošu, a jedna u malo široj zoni od Varoša, ali ne na Marjanu.

Iako se proširila informacija da je počinitelj uhićen, iz policije nam to nisu potvrdili.

Danas je na području centra grada Splita oko 15 sati i 35 minuta došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale tri osobe, dvije na mjestu događaja, a jedna osoba naknadno u splitskoj bolnici.  Prema prvim informacijama, počinitelj je muškarac obučen u crno i ima oružje.  U ovom trenutku sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem, kazala nam je nešto prije 18 sati Antonela Lolić iz splitske policije.

U Splitu je oko 15, 35 sati u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezen na pružanje liječničke pomoći.

Prema prvim informacijama sa terena počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da ukoliko uoče osobu odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem

IMG_2568