Udruga Studenti za studente u humanitarnoj akciji za Centar Juraj Bonači

0
Foto: PR

Udruga Studenti za studente i COO Juraj Bonači nastavljaju s humanitarnom akcijom “Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači”. U proteklim danima mladi grada Splita svoje slobodno vrijeme proveli su u druženju i izradi božićnih ukrasa s korisnicima Centra. Plod ove volonterske akcije su prekrasni božićni ukrasi koji će svaki dom učiniti još toplijim u ovo božićno vrijeme.

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u City Center one od 14. – 16. prosinca 2017. od 9 do 22 sata, gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera. Svečano otvaranje božićne izložbe bit će u četvrtak, 14. prosinca u 18 sati uz prigodni program i brojna iznenađenja.

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava za uređenje igrališta u Odjelu za pružanje socijalnih usluga osobama s poremećajem iz autističnog spektra.

Svi zainteresirani građani mogu doprinijeti akciji kupnjom i uplatom donacija na posebni humanitarni račun: HR24 2330 0031 5230 3002 7, koji je otvoren do 4. siječnja 2018.

Humanitarna akcija „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ potaknula je mlade da svoje ideje i nesebičnu ljubav podare Centru Juraj Bonači, a ovim putem pozivamo sve građane grada Splita da posjete prodajnu izložbu, odaberu svoj božićni ukras koji će upotpuniti svaki dom.

Organizator humanitarne akcije „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ je udruga Studenti za studente Split, a partneri: City Centar one Split, Le Méridien Lav Split, Klub mladih Split, Kino klub Split i Sveučilište u Splitu