Ugrina: SD županija sigurna za život i odmor

0

Turistička zajednica grada Splita i Policijska uprava splitsko-dalmatinska održale su tradicionalni radni sastanak uoči turističke sezone.

Direktorica splitske Turističke zajednice Alijana Vukšić zadovoljna je suradnjom s policijom. Naša suradnja se ne fokusira samo na radne sastanke, mi intenzivno surađujemo cijelu godinu na brojnim projektima, osmišljavama zajedno brojne aktivnosti koje pomažu građanima i gostima da je stupanj sigurnosti u našem gradu što viši, da se sjećamo ugodno u našem gradu. Apsolutne sigurnosti nema, ali trudimo se da zadovoljimo osnovne preduvjete da bi nam svima bilo bolje, istaknula je Vukšić. Navela je kako im je na usluzi uvijek dežurni policajac.

Voditelj Odjela prevencije kriminaliteta Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Paško Ugrina, zadovoljan je suradnjom s Turističkom zajednicom.

Istaknuo je također da je suradnja policije i Turističke zajednice kontinuirana. I ove se godine očekuje pomoć stranih policajaca. Ugrina je poručio kako je Splitsko-dalmatinska županija sigurna za život i odmor. Ugrina je dodao kako sigurnost nije samo pitanje policije već da su sve službe sigurnosti, HGSS, vatrogasci, policija i Hitna pomoć povezane, surađuju i spremne za sezonu.