Uhvati koku Biserku i kupovinu vrijednu 1000 kn!

0
Foto: Radio Dalmacija

Uskrs 2021. Glavni lik nije zeko, a ni pilići.
Koka ne nosi jaja – već lovu. Taman pred Uskrs, taman za naš obiteljski stol – kako i triba.

Imamo Starčevića za kupnju u Tommyu za sve koji ulove našu Biserku.
Prava je koka, naočita i lako uočljiva, slobodnog duha. Protivi se kaveznom uzgoju i zna da je sunce ono što joj treba. Zato će cijeli tjedan šetati po Dalmaciji. Ona lovi vitamin D, a ti ulovi nju! Samo slušaj Radio Dalmaciju, live, stream ili preko aplikacije – svejedno.
Kada čuješ kokodakanje u eteru to je naša Bisa i znak tebi da kreneš u potragu! Širom otvori oči – možda će baš u tvom mistu, baš na tvom štekatu u kvartu Bisa piti kavu. Jednom kad uđe u vidni krug, dođi do nje i uhvati je zadanom rečenicom!
Voditelji će svaki dan u eteru otkriti na koju rečenicu Bisa taj dan otkida. Ako prvi dođeš do nje i točno ponoviš rečenicu za taj dan – tvojih je 1000 kn za spizu u Tommyu!

Naravno, svi mogu javljati gdje su vidjeli Bisu, ako im odlučite vjerovati. Možda samo žele navest druge na krivi trag i dokopati se onog Starčevića što smo gore spominjali 😃  Mi ćemo im svakako pomoći fotkama i snimkama na našem Instagramu. Tko prvi odradi sve po p.s.-u i pronađe koku – osvaja dnevnu nagradu od 1.000 kn!

Znate kako nitko ne kaže: Stara koka, dobar shopping pred Uskrs!
Sretan Uskrs želi ti Dalmacija 😊