Uredite dom po svom u salonima FEAL KERAMIKE

0

FEAL KERAMIKA dio je FEAL grupe, koja uspješno posluje od 1976. godine kao vodeći proizvođač aluminijskih elemenata za graditeljstvo, industriju i opremanje pogona za proizvodnju aluminija.

FEAL KERAMIKA svojim kupcima nudi svjetske brendove pločica i sanitarija, brzu dostavu, pristupačne cijene, odlične akcije i fantastičan izbor u sva četiri prodajna centra.

Keramika

Širok asortiman pločica ponajboljih svjetskih proizvođača keramike dostupan je u svim salonima FEAL KERAMIKE. Velika ponuda boja, tekstura, dimenzija i oblika pločica u svim stilovima. Odaberite kombinaciju keramike koja će vaš dom učiniti još posebnijim i ugodnijim mjesto življenja.

Osim pločica za kupaonice, hodnike i kuhinje u našoj ponudi su dostupe i pločice za bazene, fasade i poslovne prostore.

Sanitarije i sanitarna oprema

Kupaonice već dugo nisu samo funkcionalni prostor nego su postale prave male ili veće dizajnerske oaze za opuštanje. U salonima FEAL KERAMIKE pronaći će te sanitarije i sanitarnu opremu poznatih svjetskih brandova kao što su: Cludi, Aquaestil ili Kolo Geberita i drugi. Vaš prostor za opuštanje u kojem započinjete i završavate dan zaslužuje samo najbolje elemente koje ga čine upravo vašim.

Kupaonska oprema

Završni detalji uređivanja kupaonice svakako čini kupaonska oprema od kojih poseban naglasak dajemo kupaonskom namještaju. U FEAL KERAMICI izaberite funkcionalan namještaj za svoju kupaonicu koja će omogućiti i više nego dovoljno prostora za higijenske i kozmetičke potrepštine vas i vaših ukućana. Ma kakve dimenzije i stil vaše kupaonice bio FEAL KERAMIKA ima rješenje.

Akcijske cijene

Kako bolje započeti novu 2023. godinu nego kupovinom uz akcijske cijene. FEAL KERAMIKA je za svoje kupce pripremila akcijske cijene s 15% popusta na odmah dostupan asortiman keramike i sanitarija te 10% popusta na Murexin i Aquastil. Akcija traje do 31.1.2023. Posjetite salone FEAL KERAMIKE u Trogiru, Zadru, Osijeku i Zagrebu.