Neprimjereni grafiti na više lokacija u Splitu

0
Foto: https://www.facebook.com/kotar.znjan

Nekoliko grafita neprimjerenog sadržaja osvanulo je u Splitu i to na Blatinama kod vrtića, iznad Osnovne škole Žnjan–Pazdigrad te u Ulici Put Svetog Lovre. Policija je dojava zaprimila, provest će kriminalističko istraživanje, a o svemu su izvijestili komunalno redarstvo Grada Splita.

Da je neprimjereni grafit osvanuo na Žnjanu izvijestio je na svom Facebooku profilu Gradski kotar Žnjan. Njihovu objavu donosimo u cijelosti!

Gradski kotar Žnjan oštro osuđuje narušavanje obilježja mjesta na kojem su od talijanskih fašističkih okupatora strijeljani hrvatski mladići.

Nemojmo obilježja na kojem je netko za našu slobodu dao život pred okupatorom ma koji on bio miješati s totalitarnim režimom koji je nakon 2 svjetskog rata i okupacije od nacista i fašista proizašao a još manje ga oskvrnuti s obilježjima isto tako osuđenog i totalitarnog režima.

U duhu naših demokršćanskih korijena dostojno se odnosimo prema svim poginulima jer ćemo tada čistog obraza uživati u našoj državi na žalost svih onih koji je nisu željeli, stoji u objavi.