Uz prijetnju nožem opljačkan kafić u Omišu i trgovina u Splitu

0
Foto: pixabay.com

Noćas oko ponoći u Omišu, u ugostiteljskom objektu nepoznati muškarac je prijeteći nožem  prema dvjema zaposlenicama otuđio novac. Traga se za počiniteljem.

Rano jutros, nešto poslije 6.00 sati primljena je dojava kako je u Splitu u prodavaonicu ušao nepoznati muškarac koji je prijeteći nožem prema zaposlenici otuđio  novac iz kase. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem,izvijestila je splitska policija.

Policija je objavila i da je provedeno  kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije koji se sumnjiči da je 19. srpnja u Bolu fizički napao državljanku Rusije i otuđio joj s vrata zlatnu ogrlicu. Kako smo već izvijestili oštećena 47-godišnja državljanka Rusije je pri tome zadobila lakše tjelesne ozljede. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom koji se sumnjiči da je 26. srpnja u Solinu fizički napao 63-godišnjaka kojem je kako smo prethodno izvijestili u bolnici utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke. Protiv 67-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava   nadležnom državnom odvjetništvuzbog nanošenja teške tjelesne ozljede.