Uzvrati četvrtfinala: Square-Novo vrijeme Apfel, Crnica-Vrgorac

0
Foto: Radio Dalmacija

U petak u 20 sati igraju se uzvratne utakmice prvog kruga doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske. U Dubrovniku se sastaju Square i Novo vrijeme Apfel, a u Šibeniku Crnica i Vrgorac.

U Makarskoj je bilo 1:1 do 33. minute kada se utakmica prelomila na stranu domaćina. Više nema nepoznanica, tri puta smo ove sezone igrali s njima. Ako odigramo na istom nivou kao u Makarskoj, može biti svašta. Imamo šanse, nadamo se da ćemo izboriti majstoricu. Detalji će opet odlučivati, tko svede pogreške na minimum, tko bude više koncentriran i tko bude manje griješio odnijeti će pobjedu. Bit će to prava utakmica, očekujem podršku punih tribina da izborimo tu majstoricu, izjavio je za Radio Dalmaciju trener Squarea Antun Bačić.

Idemo u Dubrovnik po pobjedu, pokušat ćemo već u Gospinom polju osigurati plasman u polufinale. Svjesni smo da će biti izrazito teško, Square je i u Makarskoj pokazao dao je odlično posložena ekipa s odličnim trenerom. Ali vjerujem u svoje momke, napokon smo kompletni, možemo odigrati pravu utakmicu i, iako je Dubrovnik poznat kao vruć teren, možemo doći do vrijedne pobjede, smatra trener Novog vremena Apfel Teo Strunje.

Vrgorac nam je izuzetno neugodan protivnik, dobili su nas u sve tri utakmice ove sezone. Bit će teško, ali igra se na Baldekinu, vjerujemo da će se i sreća malo okrenuti na našu stranu. U prošle dvije utakmice s njima napravili smo previše individualnih grešaka, ako to ispravimo i popravimo realizaciju nadam se najboljem, rekao nam je trener Crnice Mladen Perica Štrla.

Čeka nas najteža utakmica u usporedbi s tri prethodne protiv Crnice. Oni će ići na sve ili ništa, bacat će se na glavu jer im je ovo možda i posljednja utakmica sezone. Fokusirani smo, kao i do sada, isključivo na našu igru, kompletni smo i nadam se pobjedi u Šibeniku da budemo što spremniji za polufinale, naglasio je trener Vrgorca Arben Ademi.

U polufinalu Split Tommy čeka Vrgorac ili Crnicu, a Futsal Dinamo Novo vrijeme Apfel ili Square. Ako Square i(li) Crnica izjednače omjer pobjeda na 1:1, majstorice bi se igrale u utorak u Makarskoj odnosno Vrgorcu.