Voda prodrla u dvoranu Sportskog centra Bazeni Poljud

0
Foto: facebook

Kiša koja je sinoć i jutros padala u Splitu prouzročila je štetu i prodor vode u neke objekte. Jedan od njih je i dvorana u okviru Sportskog centra Bazeni Poljud u kojoj se danas u organizaciji Gimnastičkog kluba Marjan održava natjecanje 3. kola regije Jug Kupa Hrvatske za mušku i žensku gimnastiku na kojem sudjeluje oko 220 sportaša.

Uslijed nevrijemena s kišom i radova na energetskoj obnovi Bazena Poljud koja je u tijeku, došlo je do velikog prodora vode u dvoranu. Mokre su stepenice, hodnici, na spravama držimo kante. Voda prodire u obliku tuša i izlijeva, kazala je za Radio Dalmaciju predsjednica Gimnastičkog kluba Marjan Deni Borozan.

Oprema nam je kompletno mokra, gimnastičke grede su mokre, parter, za koji smo jedva prije par godina sakupili sredstva uz pomoć Grada je mokar, strunjače su mokre,.. Gledamo sa suzama u očima, ne znamo što ćemo. Ovo je raspad sistema, odnosno nesistema, kazala nam je Borozan.

Natjecanje nije prekinuto, nastavlja se i dalje, jer je puno sportaša koji su doputovali iz Dubrovnika, Sinja i drugih dijelova Dalmacije.