Vodimo tvoje dijete u kamp Real Madrida u Splitu!

0
Foto: Facebook: Real Madrid Foundation Clinic Croatia Split 2017

Brojimo sitno do kampa Real Madrida u Splitu. Radio Dalmacija za vaše dijete pruža priliku koja se jednostavno ne propušta! Od ponedjeljka 24. srpnja prijavite svoje dijete putem obrasca na webu Radio Dalmacije i napišite zašto baš vaš mališan zaslužuje nagradu – sudjelovanje u kampu. Prijave primamo do petka 28. srpnja, kada i proglašavamo dobitnika.

Ovaj gigant europskog nogometa održat će svoj ljetni kamp u trajanju od pet dana. Tako će od 7. do 11. kolovoza, u gradu pod Marjanom na terenima RNK Split mladi nogometaši imati priliku trenirati pod budnim okom trenera kraljevskog kluba, te doživjeti nezaboravno iskustvo. Ovo je jedinstvena prilika za svakog mladog nogometaša da uz stručno vodstvo trenera Real Madrida usavrši tehničke i taktičke nogometne sposobnosti, ali i nauči vrijednosti koje će pratiti i izvan terena – poštovanje, solidarnost, prijateljstvo i timski duh.

Kamp Real Madrida namijenjen je djeci od sedme do sedamnaeste godine koji će biti raspoređeni u grupe. Osim diplome za sudjelovanje od strane Reala, svi polaznici dobit će i opremu kraljevskog kluba. Oni koji se pokažu najboljima i zapnu za oko stručnjacima iz Madrida, dobit će priliku otići u Španjolsku, te tamo trenirati u jednom od kampova europskog prvaka.

Interes je velik, i među prijavljenima su i djeca ne samo iz Hrvatske, već i iz susjednih nam zemalja. Sve upite vezano za kamp možete poslati na: split@frmclinicscroatia.com ili klikom OVDJE!