Vodimo tvoje dijete u kamp FC Barcelone u Solinu!

0
Foto: PR

Katalonski div i ove godine dolazi u Dalmaciju, Barcelona nastavlja s organizacijom kampova. Ove godine domaćin je NK Solin  od 18. – 22. lipnja. Mi vam pružamo priliku koja se ne propušta!Zna se koliko dice u Dalmaciji gušta u balunu – i zato smo mi riješili jedno mjesto u kampu – i za tvoje dijete!

Prije nego ushićeno potražiš što sve trebaš napraviti da razveseliš svoje dite – prvo neke osnovne stvari koje trebaš znati o kampu. Katalonski div će održati nogometni kamp za dječake i djevojčice od 7 do 17 godina. Barcelonin način igranja nadilazi samo igralište. Uče ih razumijevanju nogometa i života kroz sljedeće vrednote: poštovanje, trud, ambicija, timski rad, poniznost. Dečki i cure u Barcinoj školi odrastaju učeći načine igre i vrednote koje ih čine velikima. Polaznici će imati trening 2 puta na dan, u prijepodnevnim i popodnevnim satima, pod vodstvom FC Barcelona trenera (5 dana, 90 minuta trening, OSIM TREĆI DAN KAMPA KADA JE TRENING SAMO POPODNE). Najbolji će 5 dana biti gost Barcelone i trenirati u La Masiji! Za sve infromacije kliknite OVDJE. 

Sad kad smo sve riješili, oduševljeno možeš dalje. Dole niže se nalazi formular – prijavi svoje dijete. Budi originalan i iskren u prijavi, pokušajte nam objasniti zašto baš ona/on zaslužuju put u kamp. Najbolju prijavu ćemo  31. svibnja nagraditi putem u kamp FC Barcelone! Sritno!