Vulić nakon pobjede protiv Rudeša: Bilo mi je kao da lebdim

0
Foto: hajduk.hr

Zoran Vulić u svom prvom trenerskom  nastupu nakon preuzimanja klupe Hajduka,  prekinuo je šest kola dugi niz bez pobjede na startu prvenstva. Novinarima je na konferenciji za novinare nakon utakmice rekao kako je doživio pljesak s tribina na Poljudu:

Nisam ni čuo pljesak koliko sam bio nervozan. Imao sam osjećaj kao da lebdim, kao da sam negdje gore na tribini, kao da to nije stvarnost” – rekao je  Vulić.

“Bila je teška, zahtjevna utakmica, baš zbog te psihologije, što smo morali dobiti. Nije bilo straha kod igrača, od prve minute su htjeli, ali nervoza je bila prisutna. Momci su reagirali odlično, ali imali su pokoji “black out”, pogotovo tijekom prvog dijela. Treba ih shvatiti. Rudeš je namučio i Dinamo i Rijeku. Zasluženo smo pobijedili. To je najbitnije, da smo ovo apsolvirali” – naglasio je Vulić

Zadovoljan sam razinom agresije, ali imali smo tih rupa koje se ne smiju događati. Moramo to svesti na minumum. Prava momčad bi nas kaznila. Reagirali su momci ukupno dobro, ali nije im bilo lako. Junački su iznijeli utakmicu do kraja. Moramo se sada fokusirati isključivo na Istru, samo o tome razmišljati.” zaključio je trener Hajduka Zoran Vulić.