WEDDING DAY sajam vjenčanja ovog vikenda u SPALADIUM ARENI

0

WEDDING DAY sajam vjenčanja ovog vikenda u SPALADIUM ARENI top destinacija za sve koji planiraju uploviti u bračnu luku! U Spaladium Areni će se od 24. do 26. siječnja održati 7.Međunarodni Sajam vjenčanja Wedding Day najveća i najglamuroznija manifestacija vjenčane tematike. Svoju raskošnu ponudu posjetiteljima će predstaviti više od 180 izlagača, a organizaciju sedmog izdanja pripremila je, kao i svake godine, direktorica Sajma vjenčanja Gordana Franić.

Na 5200 m2 predstaviti će se noviteti i svjetski aktualni trendovi iz svijeta vjenčanja. Zaljubljeni parovi moći će uživati od petka do nedjelje u novitetima i trendovima u svijetu vjenčanja, edukacijama, radionicama, atraktivnim modnim revijama, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan za sve posjetitelje.

Budući mladenci samim posjetom sajmu mogu u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara, raznih dekoracija i detalja, usluge cateringa do odabira torti, kolača, svečanih odjela i bajkovitih vjenčanica i što je najvažnije iskoristiti sajamske popuste. Valjalo bi i istaknuti kako će najsretniji među njima osvojiti i vrijedne nagrade romantični vikend za dvoje u Herceg Etno selu,najam vjenčanice Glamour Sposa ,vjenčanu tortu te mnoge druge.

GALA MODNA REVIJA UZ ANDREU ŠUŠNJARU

Suradnja Sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom. Na dobrotvornoj GALA reviji, koja će se održati u subotu 25.01.s početkom u 18 sati, brojne poznate vidjet ćemo u ulozi modela. Na sajmu su proteklih godina nastupali Ana Rucner, Nina Morić, Jole, Maja Šuput, Lana Jurčević, Domenica, a upravo spomenutu modnu reviju svojim nastupom ove godine atraktivnim nastupom otvoriti će Andrea Šušnjara. Prije samog početka revije, posjetitelji će imati priliku uživati u slasticama po simboličnim cijenama, čiji je prihod također namijenjen Anđelima.

Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je mogli vidjeti u ulozi modela, svoj dolazak potvrdile su sestre Zaninović, Dina Levačić, Petra Kraljev, Gianna Apostolski, Helena Gudelj te brojni drugi.

Nove kolekcije za 2020/2021 na reviji će predstaviti Glamour Sposa s brendovima Millanova i Crystal design, Bakus Sposa, Duchess by Snježana Mehun, Koko kids, No7 by Šime Kovačević, Anovi by Ivona Glavaš, IC by Ivana Cvrlje, Lella Design by Džemila Dilberović, GR Fashion Gallery by Gordana Radić, Škola likovnih umjetnosti Split, Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, ISSA by Lea Ilić, Lunaria i plesni klub Lambada.

Sajam se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske,Grada Splita, HGK ŽK,Turističke zajednice Grada Splita i Turističke zajednice grada Kaštela. Pokrovitelji GALA dobrotvorne revije su Ilirija Travel, Croata ,Make up forever i HAIRBOOK by Ivica Šuljak.

Beauty expo

I ove godine, paralelno sa sajmom vjenčanja, u staklenoj galeriji Spaladium arene po treći put u Dalmaciji održat će se sajam kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo powered by SO CAP & MAKE UP FOREVER na kojem će se predstaviti vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke i frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije. Posjetitelji će imati priliku uživati u beauty tretmanima izlagača sajma. U sklopu sajma Beauty expo održat će se natjecanje u make upu na temu Glitter look u suorganizaciji sa Suvremenim učilištem u Splitu i pokroviteljstva Make up for ever te natjecanje kozmetičara u depilaciji u suradnji s tvrtkom Art kozmetika iz Slovenije.

Radno vrijeme sajmova:
Petak, 24. siječnja – 13:00h – 20:00h
Subota,25. siječnja – 10:00h – 20:00h
Nedjelja,26. siječnja – 10:00h – 20:00h

Direktorica sajmova – Gordana Franić:
„Ponosna sam što smo u ovih sest godina održavanja sajma uspjeli postati vodeća i nezaobilazna manifestacija u regiji koja spaja najbolje iz svijeta vjenčanja. Brojni izlagači, slobodan ulaz, sajamski popusti i fantastični prateći sadržaji razlog su zašto iz godine u godinu sajam privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja održavajući tendenciju rasta i razvoja što se odražava direktno i na sam razvoj poduzetništva i obrtništva.Koristim priliku i da zahvalim svim institucijama,sponzorima i partnerima koji su podržali ovu manifestaciju od samog njenog začetka i prepoznali njen dugoročan društveni i gospodarski značaj za Splitsko – dalmatinsku Županiju.Ujedno pozivam i sve buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja, mode i ljepote rezervirajte svoje vrijeme ovog vikenda i posjetite Sajamove Wedding day i Beauty Expo u Spaladium areni. Okušajte se u našoj dobrotvornoj nagradnoj igri, uživajte u bogatom programu, pronađite nešto za sebe i iskoristite odlične sajamske popuste! „

PROGRAM SAJMA WEDDING DAY 2020.

PETAK 24. siječnja

13:00h – SVEČANO OTVORENJE SAJMA

13:10h – HGK – Županijska komora Split – panel radionica – “Destinacijska vjenčanja u Hrvatskoj”

14:30h – Radionica “Wedding in central Dalmatia” – “Značaj uključivanja lokalnih Tz-a i lokalne samouprave u razvoj ponude Wedding turizma u Centralnoj Dalmaciji” moderator i predavač prof. dr. sc. Neven Šerić

17:00h – Modna revija

20:00h – ZATVARANJE PRVOG DANA SAJMA

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

10:30h – otvaranje CAKE SHOW – natjecanje slastičara za najkreativniju i najukusniju dekoriranu vjenčanu tortu – powered by Aspira

17:00h – ocjenjivanje torti – proglašenje pobjednika cake show-a

17:15h – degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za vjenčanja 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever – powered by SO CAP & Suvremeno učilište Split

18:00h – GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara – powered by Croata i Ilirija Travel

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA

16:00h – radionica – “ Vjenčani buketi i trendovi u svijetu vjenčanja za 2020.” -moderator Ivana Radić cvjećarnica Mis

17:00h – Modna revija

18:30h – svečana dodjela priznanja za izlagače – izvlačenje dobitnika tombole

20:00h – ZATVARANJE SAJMA

PROGRAM SAJMA BEUTY EXPO 2020.

PETAK 24. siječnja

13:00h – SVEČANO OTVORENJE SAJMA

13:30h – besplatna masaža ruku – Aromabella ulja

14:00h – svečani make up trendovi 2020 – LOOK & LEARN

– SO CAP & Make up for ever

16:00h – edukacijska radionica na temu “LIPOLIZA “ – MK Bošnjak & Institute BCN

17:00h – modna revija

17:30h – prezentacija Beautyfor proizvoda – IFM

18:30h – prezentacija kozmetičkih uređaja – Lux Natur

20:00h – ZATVARANJE PRVOG DANA SAJMA

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

11:00h – MAKE UP natjecanje – Make up forever & Suvremeno učilište Split

13:00h – natjecanje kozmetičari – brzina i urednost – DEPILACIJA – ART – PE kozmetika Slovenija

13:30h – Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

14:45h – – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever

14:00h – “svečane frizure” trendovi 2020. – Srednja Strukovna škola Sinj

16:00h – EDUKACIJA – Vacuslim 48 – ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:00h – EDUKACIJA – Frakciona RF, Nano dermaroler i IPL – ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:30h – FINALE Make up natjecanja

17:30h – degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za svečane frizure 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever

18:00h – GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA

11:00h – EDUKACIJA – SynergyART –ART – PE kozmetika – Slovenija

12:00h – EDUKACIJA – Vacuslim 48 – ART – PE kozmetika – Slovenija

13:00h – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever

13:15h – Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

15:00h – edukacijska radionica na temu “LIPOLIZA “ – MK Bošnjak & Institute BCN

17:00h – Modna revija

18:30h – svečana dodjela stručnih priznanja za izlagače

19:00h – izvlačenje dobitnika dobrotvorne tombole sajmova

20:00h – ZATVARANJE SAJMA