Zadar dočekuje Petrol Olimpiju

0

Zadar u 20 sati u dvorani Krešimir Ćosić dočekuje ljubljansku Petrol Olimpiju u 11. kolu ABA lige. Dvoboj su nam najavili Mislav Brzoja i trener Aramis Naglić.

Olimpija je odlična momčad. Pregledali smo njihove utakmice i pripremili smo se za njih. Na visokim pozicijama imaju dva vrlo pokretna i atletična Amerikanca koji nam mogu stvoriti probleme. Povratkom Lorbeka su dobili šutersku dimenziju i iskustvo. Hrovat je igrao i prošle sezone, all-round igrač koji je po statističkim pokazateljima možda i njihov MVP. Uglavnom, dobra momčad, koja dobro igra pet na pet, čeka nas vrlo teška utakmica. Pobjeda bi nam jako puno značila, peta pobjeda u prvom dijelu lige bila bi čak malo i iznad očekivanja. U dobrom smo raspoloženju, solidno igramo, momčad je narasla, uloge su se razdijelile unutar tima tako da izgledamo bolje i ja se zaista nadam da ćemo ovaj dobar period okruniti pobjedom protiv Olimpije, rekao je za Radio Dalmaciju trener Zadra Aramis Naglić.

O Olimpiji mogu reći da su dosta nezgodna ekipa. Ako ne uđemo sto posto koncentrirani, mogli bismo imati problema. Igramo kući i ne bježimo od uloge favorita. Nadam se da ćemo uz koncentriranu i timsku igru i uz pomoć naših navijača stići do još jedne pobjede u ABA ligi, najavio je Mislav Brzoja.