Zadar izgubio od Partizana

0

Zadar je u 10. kolu košarkaške ABA lige pretrpio šesti poraz. U dvorani Krešimir Ćosić Zadar je izgubio od beogradskog Partizana sa 69:76 (20:22, 18:17, 19:20, 12:17).

Najefikasniji u redovima Zadra bili su Barać s 24, Marinković sa 16 i Vladović s 12 poena, dok je kod Partizana Birčević ubacio 15, a Luković 14.

Tvrda utakmica, igralo se koš na koš. Jako mi je žao ovog poraza zbog publike, zbog nas. Puno smo se pripremali za njih, dobro smo ih iskautirali, ali nažalost oni su imali više koncentracije na kraju i uspjeli su izvući pobjedu, rekao je igrač Zadra Mislav Brzoja.

Ekipa Partizana je poznata po agresivnoj obrani i danas su to potvrdili. Propustili smo priliku u prvom poluvremenu, kada smo trebali bolje materijalizirati našu dobru igru. Oni su prava napadačka ekipa, pogodili su neke šuteve na isteku napada preko ruke. Uspjeli smo držati egal do posljednje četiri minute, tada se uvukao nekakav strah, propustili smo realizirati nekoliko otvorenih šuteva i to je iskusna momčad kao što je Partizan znala kazniti. Opet se pokazalo da nam nedostaje jedan koš igrač. Sve u svemu, odigrali smo jaku dobru utakmicu protiv Partizana i poraz od njih nije iznenađenje, ali ostaje žal za propuštenom prilikom, izjavio je trener Zadra Ante Matulović.