Zadar u Podgorici na startu ABA lige

0
Foto: Facebook

Zadar otvara novu sezonu gostovanjem u Podgorici gdje će u 21 sat odigrati utakmicu 1. kola regionalne ABA lige protiv prvaka Crne Gore, Budućnosti.

Igramo protiv jedne od jačih momčadi ABA lige. Teško je raditi skauting na početku sezone, dok još nema pravih informacija. Odigrali su turnir u Baru bez tri igrača pa nemamo punu informaciju, ali znamo individualno koliko je to vrijedna momčad. Čvrsta, s dobrim strancima i odličnim domaćim igračima, u pravom domaćem ambijentu. Često igraju s tri playmakera, s dosta pick and rolla i trke. Imaju odličnu energiju, agresivni su. Neće biti lako. Pripremljeni jesmo, ova će nam utakmica biti pokazatelj u kojoj smo situaciji i kako izgledamo sada, koliko vrijedimo u ovom trenutku. Još nismo do kraja posložili momčad, pa je teško bilo što prognozirati, rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Moramo biti zadovoljni treninzima u posljednjih nekoliko dana. Podigli smo nivo agresivnosti, uigrali neke stvari i bolji smo za jedan nivo u odnosu na turnir u Zadru prije tjedan dana. Budućnost već godinama njeguje isti stil, agresivan, s puno kontranapada. Pripremali smo se za to i uspijemo li odgovoriti na tu agresivnost istom mjerom, imamo šansi, najavio je kapetan Zadra Šime Špralja.