Zadar: Pripreme za Davis Cup spektakl u punom jeku

0
Foto: Nenad Opačić/Višnjik

Zadar će od 14-16. rujna biti domaćin teniskog Davis Cup polufinala Hrvatska-SAD. Radovi na izgradnji teniskih igrališta idu punom parom. Sve bi trebalo biti spremno na vrijeme za jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.

Sve što smo planom zacrtali se odvija u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza počet će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu. Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od osam tisuća gledatelja, započet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna, kaže predsjednik Organizacijskog odbora Petar Mirić.

Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz predstojeći susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina, dodao je Mirić.